top of page

Black, my darling


My most worn color is black. Obviously it's my fav color. Why? Because it has lots of faces. It can be sad, elegant, minimalist, hot, mysterious, romantic, solid, extrem, casual, edgy etc. It's perfect for any occasion, you can't go wrong with it. If I wake up like this: FUCK, I HAVE FUCKING NOTHING TO WEAR stuff, I always get dressed in full black. Black is like a BFF who is always available and trusty, jolly joker, 10/10. In my opinion black is the symbol of that how complex the human soul is. If I wear it, I represent this thought anytime.

A legtöbbet viselt színem a fekete, ebből már nyílvánvaló hogy ez a kedvenc színem is. Miért is? Mert ezerarcú! Lehet elegáns, szomorú, kihívó, szolid, hétköznapi, dögös, romantikus, rejtélyes stb. sokáig sorolhatnám. Minden alkalomra tökéletes, nem lehet vele mellé fogni. Ha úgy kelek fel hogy megint nincs egy rohadt göncöm se, amit felvegyek a végén mindig teljesen feketében hagyom el a házat. A fekete olyan, mint egy jó, hűséges barát, akire mindig számíthatsz. Egy jolly joker, 10/10. Számomra a fekete megmutatja milyen összetett is az emberi lélek, számomra ezt szimbolizálja, és én is ezt képviselem akárhányszor hordom.

All the same color, but different materials add some extra spice to it. Velvet, lace, leather, silk, fishnet, tulle are always a good choice.

Ugyan az a szín, de más anyagban. Bársony, csipke, tüll, selyem, necc és hasonszőrű barátaik értenek a dolgok megfűszerezéséhez.

Extra accessory: fishnets, hat, interesting shoes, fur coat, pattern, Something not so ordinary.

Kiegészítővel semmi sem unalmas: necc harisnya, extrém cipő, szőrme, különleges minta, bármi ami nem egyszerű.

A little extra color in detalis. Socks, scarf, any colorful makeup like a pink eyeliner, red lipstick, shiny nail polish, blue eyeshadow.

Színek kis adogokban, mint egy zokni, sál vagy akár smink. Egy kis vörös rúzs például még senkinek sem ártott. De a csillogó körmök sem.

A light color can make huge difference, gices it more contrast. White, pastels, grey, beige. There are so many beauties out there.

A világos és pasztell színek remek kontrasztot alkotnak a feketével.

bottom of page